Hogy biztos kezekbe kerüljön a befektetése!

RÓLUNK

Portfóliónk tartalmazza az ingatlanértékesítést, marketingtevékenységet, a műszaki koordinációt és a projektmenedzsmentet támogató feladatok hatékony összehangolását.Szolgáltatásaink


Ingatlanértékesítés:

Tevékenységünk fontos része az ingatlan értékesítés, értékesítési stratégiák kidolgozása és végrehajtása. Megbízás alapján szolgáltatási tevékenységet folytatunk, amely kiterjed az ingatlanok adásvételére, bérleti hasznosítására, ideértve az arra alkalmas személyek, cégek felkutatását, ügyfelek előkészítését és ügyletek lebonyolítását.


Műszaki koordináció és projektmenedzsment:

Társaságunk jelentős tapasztalatokat szerzett ingatlanprojektek sikeres lebonyolításában. A projektek folyamatainak irányítását és támogatását cégcsoporton belül intézzük, de esetenként arra alkalmas személyeket is bevonunk a hatékony és minőségi munkavégzés érdekében. Fejlesztési referenciáink közé tartoznak az újépítésű társasházak. Marketing tevékenység:

Csapatunk különböző projektek marketing tevékenységével, weboldalak fejlesztésével és szupportjával, social média platformok koordinálásával, képi és multimédiás anyagok gyártásával is foglalkozik. Alapelveink közé tartozik a produktív munkavégzés, amely keretén belül végzünk piackutatást, marketing stratégia felállítást és kampány lebonyolítást ügyfeleink részére.


Ingatlanmarketing tevékenységet támogató feladatok:

  • piackutatás készítése
  • marketingstratégia felépítése
  • kampány előkészítése, megtervezése, lebonyolítása, utánkövetése
  • kampányhoz tartozó statisztikák, elemzések, kimutatások készítése
  • ajánlatok és jelentések szakmai színvonalon történő előkészítése, kidolgozása
  • egyedi ajánlatok prezentációja
  • legfrissebb marketing eszközök alkalmazásaCéljaink

PRODUKTÍV MUNKAVÉGZÉS

Az adott feladathoz szükséges tudás és szakirányú ismeretek megszerzéséhez széleskörű kutatómunka végzése. A hatékonyság érdekében a lehetőségek alapos feltérképezése és maximális kihasználása. Törekvésünk, hogy mind partnereink, mind környezetünk számára értéket teremtsünk tapasztalati tőkénk révén.

MINŐSÉGI SZOLGÁLTATÁSNYÚJTÁS

Működésünk legfőbb célja, hogy partnereink számára versenyképes, színvonalas szolgáltatást nyújtsunk, s mindemellett megbízható és hatékony módon képviseltessük magunkat.

ÜGYFÉLKÖZPONTÚ SZEMLÉLET

Cégünk minden beérkező megbízást különálló projektként kezel, ezzel egyéni figyelmet biztosítva ügyfeleink számára. Minden döntés mögött ügyfeleink kérése áll. Az ötletek megvalósításához kiemelkedő fontosságú a  folyamatos kapcsolattartás, amely magas színvonalú teljesítménnyel és minőséggel párosul.

HOSSZÚTÁVÚ CÉLOK

A cég kitartó és alapos munkavégzésével Magyarország meghatározott piaci szegmensének elemi szereplőjévé váljon.

SZAKÉRTŐ CSAPAT

Szabó Róbert

Menedzser

Tőke Daniella

PR/Marketing


Halusitz Hajnalka

PR/Marketing